Green and Fragile: A Study on Markets and the Natural Environment - Satu Reijonen (Copenhagen Business School (CBS), 2008)
– Denne afhandling fokuserer på konstruktion af markeder for miljørigtige produkter gennem et casestudie af, hvordan miljøvenlighed som produktkvalitet er blevet udført (enacted) og forhandlet i markedet for urinposer. Afhandlingen bygger på et konstruktivistisk perspektiv på markeder: markeder og produktkvaliteter og egenskaber i urinposer anses således som emergerende og konstruerede i forskellige markedskonstituerende praksisser. De primære teoretiske begreber i afhandlingen er koordinering (coordination)(Mol et al. 2002) og kvalificering- (re)kvalificering (qualification-(re)qualification)(Callon et al. 2002).
hdl:10398/7049
Keywords: 650