Håndtering af usikkerhed i film - og byggeprojekter - Jesper Schlamovitz (Copenhagen Business School (CBS), 2010)
Denne afhandling handler om usikkerhed i projekter. I tre afgrænsede forskningsartikler analyserer afhandlingen, hvordan usikkerhed håndteres af projektledelsen i tre konkrete projekter. Udgangspunktet er en teoretisk fremstilling af usikkerhed, hvor især usikkerhedens sociale dimension, forstået som den meningsskabelse der foregår gennem projektdeltagernes handlinger og fortolkninger, er i fokus. Usikkerheden undersøges når den kommer til udtryk i de generelle betingelser for projektet, og i de konkrete uventede begivenheder, der opstår i projektet undervejs...
hdl:10398/8027
Keywords: 650