Norges Banks balanse 1817-1945: Konsolidering av delregnskapene - Vetle Hvidsten (Norges Bank, 2013)
Norges Bank ble grunnlagt i 1816. Arsbalanser for banken foreligger fra 1817. I forbindelse med Norges Banks 200-ars jubileumsprosjekt har det vært arbeidet med a presentere bankens balanser som tidsserier i regneark for alle arene fram til i dag. I tillegg til a vise de konsoliderte balansene gjengir dette staff memoet delregnskapene som ligger til grunn for perioden fra 1817 til slutten av annen verdenskrig og dokumenterer metodene som har vært benyttet ved konsolideringen av delregnskapene for arene opp til 1892.
hdl:11250/2506997
Keywords: 330