Katsaus Suomen rahoitusmarkkinoiden lähteisiin 1860-luvulta nykypäivään: Esitutkimus - Vappu Ikonen; Erkki Pihkala (Bank of Finland, 1989)
Suomen Pankin tutkimusosastolla toimi touko-syyskuussa 1989 esitutkimusprojekti, jonka tavoitteena oli selvittää mitä rahoitusmarkkinatilastoja Suomessa. 1860-luvulta nykypäivään olisi saatavissa tai konstruoitavissa sekä mistä lähteistä. Lisäksi tavoitteena oli arvioida niitä käsitteellisiä ja sisällöllisiä vaikeuksia, joita suunnitellun aineiston kokoamisessa näyttäisi esiintyvän.
URN:NBN:fi:bof-201807301780
Keywords: 330