Rudolf Christiani - en interessant rigsdagsmand? - Finn Olesen (University of Southern Denmark, Department of Environmental and Business Economics (IME), 2003)
Rudolf Christiani er i dag vel ikke kendt af særlig mange. Sikkert ikke mange vil vide, at han var medstifter af ingeniør- og entreprenørfirmaet Christiani & Nielsen, færre endnu vil huske, at han i to perioder var medlem af rigsdagen valgt for Venstre og kun et fåtal er bekendt med nogle bidrag fra hans hånd i begyndelsen af 1930erne omhandlende økonomiske forhold. Nærværende note har til hensigt at sætte fokus på netop disse bidrag for at afdække om disse eventuelt indeholder tanker og argumenter af et tidligt præ-keynesiansk tilsnit.
Keywords: 330